Promosi kereta perodua November 2017

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Bagi anda yang ingin memiliki kereta Perodua baru sudah pasti menantikan promosi daripada Kereta Perodua. Perlu diketahui promosi dengan rebat/diskaun bukanlah sentiasa ada untuk semua model. Kebiasaannya rebat/diskaun ditawarkan ketika musim perayaan, sambutan kemerdekaan, dan hujung tahun.

Untuk bulan November hujung tahun ini hanya ada 6 model sahaja yang diberikan rebat/diskaun iaitu;-

Stok 2017 (Production Baru)

Setiap rebat/diskaun boleh digunakan dalam beberapa keadaan;-

Pertama : Jadikan sebagai pengurang kepada jumlah downpayment anda. Contohnya Axia G
(A) downpayment 10% adalah RM3690. Disebabkan ada rebat/diskaun RM2000 maka anda hanya perlu bayar RM1690 (3690-2000) untuk dapatkan 10% downpayment.

Kedua : Jadikan sebagai penambah kepada jumlah downpayment anda. Contohnya anda memang ingin mengeluarkan bajet untuk 10% downpayment sebanyak RM3690. Disebabkan ada rebat/diskaun RM2000. Maka downpayment anda mejadi RM5690 automatik loan anda menjadi kurang. Apabila loan kurang bayaran bulanan anda nanti juga akan lebih rendah.

Ketiga : Jadikan duit belanja atau sebagainya kerana yang ketiga ini anda mendapat tunai. Ini berlaku sekiranya anda mendapat pinjaman penuh. Walau bagaimanapun pinjaman penuh bukanlah semua pemohon layak kerana ianya tertakluk kepada terma & syarat bank yang memberikan pinjaman.
*claim jumlah tunai tersebut biasanya akan dapat 1-3 minggu selepas anda mendapat kereta.

Untuk semakan jumlah 10% downpayment dan harga untuk model Alza, Myvi dan Axia klik Harga Perodua Terkini.

Saya harap anda jelas dengan Promosi Perodua untuk bulan November ini. Sekiranya ada pertanyaan sila hubungi saya di talian 012-4177860 atau boleh klik butang dibawah.

Terima kasih.


Whatsapp saya

RATING PERODUA ONLINE
  • Mudah-Murah-Masa
5

Perodua Best Online

Perodua Best Online merupakan platform online khas untuk paparan mobile. Di sini anda boleh dapatkan maklumat tentang pembelian kereta Perodua secara mudah, murah dan sudah tentu menjimatkan masa anda! Ramai yang telah memiliki kereta Perodua baru melalui Perodua.Online. Kini tiba masa anda pula untuk memilik kereta Perodua baru! Hubungi EN. SHAHRIL segera untuk tempahan dan perbincangan lanjut.

Berikan vote anda di bawah! Terima kasih.

Sending
User Review
5 (1 vote)
December 5, 2017 / by

Leave a Reply

Call Shahril
Showroom